Check deze beelden Downloads:

De vlucht van Apollo
Downloads

Image door Sprengben [waarom niet een vriend]
Dus dit is de derde foto draag ik op aan het nieuwe Angels and Airwaves Album die heet Liefde.De titel van de song van vandaag is de vlucht van Apollo. Moet je zeker hier gratis downloaden: http://modlife.com/angelsandairwaves/love Misschien is de titel van een of andere manier abstract om de inhoud weergegeven in de afbeelding, maar ik dacht dat het zou passen, omdat het landschap ziet er echt futuristisch en ongerept en een of andere manier herinnerde me van astronauten ontdekken deze perfecte landschap ergens in het midden van nergens, terwijl dat op de top van een vulkaan … Hoe dan ook, ik hou echt van het landschap en ik mis de tijden die daar zonder computers internet. Als je daar bent ontdek je de onthouding van de tijd. Zoals je kunt nooit in het normale leven in de stad! Geweldig!— De vlucht van Apollo Ik ben vliegen, en nog wat bereikenTrillingen, kunt u nu horenHelp ons alstublieft, waren bijna geen tijd meerMijn broeders, wij zijn als de dood van de lijnIk voel je, op een verre ver landWe fucked up, laat geven onszelf een handjeHaar voorbij. Uit de hemel naar beneden kijkenOnze voetstappen, goden komen rondMoet maken als een kat theifs gevangen in de lijnHaar moet klinken als een schot over enIve moet stem zo verloren off terug in mijn hoofdHet neemt de hartslag omhoog dan naar beneden nog meerIve kreeg mijn vrienden naar beneden als een kind in het donkerTheyve kreeg dezelfde angst opgebouwd meer nog meerIve laat mijn ogen helder je als een roofdier haaiLaat mijn ogen sluiten om van uur tot uurTot slot krijg ik dit gevoel helemaal alleen waren in een grote wereldGewoon om te beseffen dat al deze vormen en kleuren zijn zo it doesnt zo zwaar gewondZo gekwetst leven doet, doet pijn zo slecht ja, het leven doet pijn, doet pijn zo slechtGelieve dont kijk op het leven, kijk naar me zo verdrietig. Het leven shouldnt pijn doen, doet pijn zo slechtVoel je je licht schijnen in de donkerste nachten, of komt de pijn op stapel van de huid naar de kernVind je elke keer dat u uw ogen te houden de tranen opgehouden te dekken, drupte nog meerLaat de woorden komen naar beneden, elke lijn in zicht en zette de jonge vlammen op en maak je hurken en hurkenAls de zon doorbreekt in plaats van sparkin het gezicht, dat beloof ik je Ziek hier om het licht binnen te latenTot slot krijg ik dit gevoel helemaal alleen waren in een grote wereldGewoon om te beseffen dat al deze vormen en kleuren zijn zo it doesnt zo zwaar gewondZo gekwetst leven doet, doet pijn zo slecht ja, het leven doet pijn, doet pijn zo slechtGelieve dont kijk op het leven, kijk naar me zo verdrietig. Het leven shouldnt pijn doen, doet pijn zo slechtIm flyingand nog wat bereikenTrillingen, kunt u nu horenHelp ons, uit de hemel naar beneden kijkenOnze voetstappen, goden komen rondZo gekwetst leven doet, doet pijn zo slecht, dus het leven doet pijn, doet pijn zo slechtGelieve dont kijk op het leven, kijk naar me zo verdrietig. Het leven shouldnt pijn doen, doet pijn zo slechtVoel je je licht schijnen in de donkerste nachten, of komt de pijn op stapel van de huid naar de kernVindt u iedere keer dat u uw ogen te houden de tranen opgehouden te dekken, drupte nog meerLaat de woorden komen naar beneden, elke lijn in zicht en zette de jonge vlammen op en maak je hurken en hurkenAls de zon doorbreekt in plaats van sparkin het gezicht, dat beloof ik je Ziek hier om het licht binnen te laten| Facebook | Fluidr-Interessante | Flickr Hive Mind | DNA | Blog | Twitter |

glitchvid
Downloads

Image door __ethan
Ik had gedownload van een video van mijn zus nodig gedraaid. Ik gebruikte een mencoder commando om te draaien – maar ik denk dat het bestand dat ik gedownload corrupt was. Dit is het resultaat.

Oplossing van Debby op Sunday, 05 Jun 2011 :

Ssst Nina :D . Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op de site. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag. :D

Online heb je toegang tot het membershipsite met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes Nina!