Borderlands *GOTY*
mac

Name: Borderlands GOTY
Mac Platform: Intel
Includes: Only the application or game is included

OS version: Mac OS X 10.6.4
Processor type(s) & speed: 1.8Ghz Intel
RAM minimum: 1.0GB
Video RAM: 128MB

A sci-fi action RPG from acclaimed developer Gearbox, Borderlands combines the best in first-person action with player customization and vehicular combat for incredible layers of gameplay depth. The game features a groundbreaking content generation system allowing for near-endless variety in missions, environments, enemies, weapons, item drops and character customization. Borderlands allows for multiple players to share the same game experience simultaneously online in co-op gameplay. Players can free ly join or leave each other’s games at anytime, or choose to play in the full single-player mode. The game also boasts lifelike character animations, impressive real-time physics, and customizable vehicles.

Borderlands Game of the Year Edition

Oplossing van Debby op Saturday, 18 Jun 2011 :

Ssst Nina :D . Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op de site. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag. :D

Online heb je toegang tot het membershipsite met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes Nina!