Tornado Outbreak
playstation

In Tornado Outbreak krijg je de controle over een tornado. Duistere krachten hebben jou ervan overtuigd dat het goed is om door de landen te razen en een spoor van vernieling achter te laten, maar al snel blijkt dat je hiermee het kwaad in de kaart speelt. Tijd om de wind een andere kant op te laten waaien.

De tornado die je bestuurt wordt steeds groter naarmate je meer vernieling aanricht in de omgevingen. Door een ravage aan te richten, wordt de tornado krachtig genoeg om eindbazen en kwade krachten te verslaan. In elf levels kun je jouw verwoestende kracht tentoonspreiden door allerlei combinaties op te zetten, waardoor je het ene na het andere brokstuk terug op aarde smijt. Spelers kunnen ook de krachten bundelen in een coöperatieve spelmodus.

ZELF NIET GETEST!

Oplossing van Debby op Sunday, 26 Jun 2011 :

Ssst Nina :D . Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op de site. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag. :D

Online heb je toegang tot het membershipsite met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes Nina!