Tornado Outbreak
playstation

In Tornado Outbreak krijg je de controle over een tornado. Duistere krachten hebben jou ervan overtuigd dat het goed is om door de landen te razen en een spoor van vernieling achter te laten, maar al snel blijkt dat je hiermee het kwaad in de kaart speelt. Tijd om de wind een andere kant op te laten waaien.

De tornado die je bestuurt wordt steeds groter naarmate je meer vernieling aanricht in de omgevingen. Door een ravage aan te richten, wordt de tornado krachtig genoeg om eindbazen en kwade krachten te verslaan. In elf levels kun je jouw verwoestende kracht tentoonspreiden door allerlei combinaties op te zetten, waardoor je het ene na het andere brokstuk terug op aarde smijt. Spelers kunnen ook de krachten bundelen in een coöperatieve spelmodus.

ZELF NIET GETEST!

Oplossing van Debby op Sunday, 26 Jun 2011 :

Ik denk dat je hier wel wat aan hebt. Ik heb dit Digitale Film / TV programma gevonden en ben eindelijk voorzien van alle series en films. Geen gepruts met installeren en instellen, geen maandelijkse kosten en binnen 10 minuten draaiend!

Het is echt het proberen waard. Je kan zelfs live voetbal kijken of nieuwe Top series bekijken! In eerste instantie was ik was sceptisch maar alles werkt zoals aangeven en meer dan 2.500 zenders, series en films.