Een paar leuke Downloads beelden die ik gevonden:

Bijna 900 Naadloze Textures
Downloads

Image by Patrick Hoesly
Ik was gewoon op zoek over mijn bestanden gisteren en echt besefte dat ik bijna 900 naadloze texturen hier hebben om te downloaden … en ze zijn allemaal gratis voor mensen om te downloaden en te gebruiken.Het was een leuke 900 …. en ik kijk uit naar de volgende 900.zo …. go download ‘em! :) —Check mijn Blog op ZooBoingReview.blogspot.com Neem ook eens een kijkje op mijn website op www.ZooBoing.com


Downloads

Image by © Bo Jassim – Brb
Model: 3yood photostream kan niet kopiëren, te downloaden, of gebruikt op een manier zonder mijn toestemming.((Middelen dont pot foto of copy-paste in de coment of Elce Ik zal uw coment verwijderen))

Oplossing van Debby op Sunday, 03 Jul 2011 :

Ssst Nina :D . Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op de site. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag. :D

Online heb je toegang tot het membershipsite met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes Nina!