Iron Invader
hd

Release___: Metal.Shifters.2011.1080p.BluRay.x264-HD4U
Date______: 01.02.2012
Url_______: http://www.imdb.com/title/tt1651894/
Res_______: 1920×1080
Bitrate___: 2pass @ 9500Kbps
Audio_____: English AC3
Subtitles_: English

Verenigde Staten / Canada
Sciencefiction

87 minuten

geregisseerd door Paul Ziller
met Kavan Smith, Nicole de Boer en Jesse Moss

Een buitenaardse bacterie komt terecht op een meteoriet en infecteert alles wat metaal is. Daardoor ontstaat een gigantisch monster van metaal, dat naar de Aarde komt. Het monster terroriseert een dorpje en zijn inwoners. Een kleine groep probeert de wereld van de ondergang te redden, maar zal dit lukken?

Klik voor NZB

Oplossing van Debby op Friday, 03 Feb 2012 :

Ik denk dat je hier wel wat aan hebt. Ik heb dit Digitale Film / TV programma gevonden en ben eindelijk voorzien van alle series en films. Geen gepruts met installeren en instellen, geen maandelijkse kosten en binnen 10 minuten draaiend!

Het is echt het proberen waard. Je kan zelfs live voetbal kijken of nieuwe Top series bekijken! In eerste instantie was ik was sceptisch maar alles werkt zoals aangeven en meer dan 2.500 zenders, series en films.