Christmas Glitter 2 Pro v1 0 GO Launcher EX Theme AnDrOiD
pdaapps

VOLG ME OP TWITTER: http://twitter.com/Zoutoplossing KLIK OP DE WEB URL OM INFO OVER DE APP TE ZIEN! Niewe manier van android apps spotten. Ik wil graag de apps delen, maar om nu voor elke app alle info er bij te gaan zoeken duurt te lang. Dus klik op de URL!!!

Klik voor NZB

Oplossing van Debby op Monday, 03 Dec 2012 :

Ssst Nina :D . Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op de site. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag. :D

Online heb je toegang tot het membershipsite met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes Nina!