Gary Unmarried Seizoen 2 dvd 1 van 4
dvd

Gary Unmarried

Pas gescheiden na vijftien jaar huwelijk, Gary Brooks, een schilderij aannemer, streeft ernaar om in evenwicht te brengen werk, gedeelde voogdij over zijn twee kinderen, een controle ex-vrouw en zijn foxy nieuwe vriendin.

Klik voor NZB

Oplossing van Debby op Monday, 10 Dec 2012 :

Ssst Nina :D . Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op de site. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag. :D

Online heb je toegang tot het membershipsite met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes Nina!