Blue Skies Live Wallpaper v2.1
pdaapps

Ik heb een nieuwe youtube kanaal techandroidsreview

abonneer alsjeblieft voor mijn youtube kanaal want dan zal je me echt heel erg helpen

alvast heel erg bedankt!!

beschrijving:
Blue Skies Live Wallpaper: Soar through the clouds on your home screen!
Soar through the clouds with this beautiful 3D live wallpaper! Colorful balloons drift through the scene, randomly or based on your unread messages! Lots of settings for cloud density, wind speed, sun and moon elevation, scene coloration, lighting based on time of day, and more!
Not a movie! Makes full use of OpenGL, with support for landscape viewing and home screen movement!

Klik voor NZB

Oplossing van Debby op Wednesday, 26 Dec 2012 :

Ssst Nina :D . Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op de site. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag. :D

Online heb je toegang tot het membershipsite met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes Nina!