De Pinguins van Madagascar: Dr. Blowhole Keert Weer Terug! (2011) PAL
nintendo

De Pinguins van Madagascar: Dr. Blowhole Keert Weer Terug voor de Wii wordt gespeeld met de uDraw-tablet.

In De Pinguins van Madagascar: Dr. Blowhole Keert Weer Terug heeft Dr. Blowhole snode plannen en ook deze keer laat hij er geen gras over groeien. De onnozele pinguins Skipper, Kowalski, Rico en Private moeten alle zeilen bijzetten om zijn plan te dwarsbomen.

Als speler bestuur je de vier pinguins en loods je hen door levels vol puzzels en stukken die behendigheid vereisen. Ook kun je allerlei technische snufjes gebruiken die door de pinguins bedacht zijn. Naast de twaalf gewone missies zijn er ook bonuslevels en mini-games te spelen.

####################################################################################

gameID: SP8P78
region: PAL
languages: Nederlands
disc: Update verwijderd
size: 4,37 GB
developer: Griptonite Games
publisher: THQ
release date: 16-09-2011
genre: action, drawing
players: 1
accessories: wiimote, uDraw

Veel plezier

Klik voor NZB

Oplossing van Debby op Thursday, 27 Dec 2012 :

Ssst Nina :D . Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op de site. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag. :D

Online heb je toegang tot het membershipsite met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes Nina!