Saints Row The Third Complete Collection-Scrin

Release Info

Release Group: Scrin (P2P)
Release Name: Saints.Row.The.Third.Complete.Collection-Scrin
Releasedatum: 10.12.2012
Retail Datum: 10.12.2012
Bestandsnaam: Saints.Row.The.Third. Complete.Collection-Scrin
Bron: DVD
Grootte: 5.3 GB
Regio: N / A
Genre: Actie
Uitgever : THQ
Developer : Volition

Op de markt Beschrijving

Jaren na het nemen van Stilwater voor hun eigen, zijn de Third Street Saints geëvolueerd van straatbende tot huishoudelijke merknaam, met Saints sneakers, Saints energy drinks en Johnny Gat bobble head poppen allemaal beschikbaar op een winkel in uw buurt. De heiligen zijn koningen van Stilwater, maar hun status van beroemdheid is niet onopgemerkt gebleven. The Syndicate, een legendarische criminele broederschap met pionnen in het spel over de hele wereld, heeft zich zijn oog op de heiligen en eisen eerbetoon.

Op de markt Gameplay Screenshots

Associated Links

IGN – Gamespot – NFO – Zoeken (TPB, Torrent, NZB)

Download Links

(DOWNLOAD HIER)

Oplossing van Debby op Monday, 07 Jan 2013 :

Ssst Nina :D . Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op de site. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag. :D

Online heb je toegang tot het membershipsite met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes Nina!