The Curse Of Nordic Cove-SKIDROW

Release-informatie

Groep vrijgeven: SKIDROW (Scene)
Release naam: The.Curse.Of.Nordic.Cove-SKIDROW
Releasedatum: 27 juni 2013
Retail Datum: 23 april 2013
Filename: sr-thecurseofnordiccove
Bron: Stoom
Grootte: 1.21 GB
Genre: Actie, Avontuur, Sport, Horror
Critici: gemiddelde beoordelingen 7.5/10
Uitgegeven door: Digital
Ontwikkeld door: De Level Game Studios

Vrijgeven Omschrijving

Het begon allemaal in Nordic Cove, een klein gehucht in de fictieve staat dat we allemaal vandaag kennen als “New York”. Zodra de naam Nieuwe Hamburgerstand in de vroege jaren na Christus, bloeide met bont ambachten en Bacon cheeseburgers. Het was ook de thuisbasis van het graf van een knapperig, sorcerous, kwaad-ondeugend-persoon, de Viking krijgsheer “! Helfdane de Verschrikkelijke” Helfdane’s tirannie van het Nieuwe Land werd stopgezet tijdens deze zeer moeilijke tijden als gevolg van slechte planning, en vreselijk hygiëne.

markt Gameplay Screenshots

Associated Links

Homepage – Gamespot – NFO-Search (TPB, Torrent, NZB)

Download Links

DOWNLOAD ( geupload) OR (extabit)

Oplossing van Debby op Saturday, 29 Jun 2013 :

Ssst Nina :D . Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op de site. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag. :D

Online heb je toegang tot het membershipsite met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes Nina!