Hot Wheels Worlds Best Driver-SKIDROW

Release-informatie

Groep vrijgeven: SKIDROW (Scene)
Release naam: Hot.Wheels.Worlds.Best.Driver-SKIDROW
Releasedatum: 18 september 2013
Retail Datum: 17 september 2013
Filename: sr-hwwbd
Bron: Stoom
Grootte: 3,33 GB
Genre: Actie, Racing
Critici: N / A
Uitgegeven door: Warner Bros Interactive Entertainment
Ontwikkeld door: Firebrand Games

Vrijgeven Omschrijving

Gear up voor intense uitdagingen alleen Hot Wheels kan leveren! Toetreden tot de gelederen van Team Hot Wheels, een elite groep van bestuurders strijden om de felbegeerde titel: “Beste Bestuurder Wereld.” De chauffeurs zijn verdeeld in vier teams, elk met hun eigen disciplines: Super Fast (Groen), Outrageous (rood), High-Tech (blauw) en krachtig (geel). Strijden in spannende evenementen verspreid over vier Hot Wheels Test Facility (HWTF) locaties over de hele wereld. Voor het eerst kunnen Hot Wheels fans van de legendarische wereld van HWTF waar de nieuwste en beste Hot Wheels creaties zijn geboren ervaren.

markt Gameplay Screenshots

Associated Links

Homepage – IGN – Gamespot – NFO-Search (TPB, Torrent, NZB)

Download Links

DOWNLOAD (Uploaded | | PT1 – PT2) OR (RapidGator | | PT1 – PT2) OR (extabit | | PT1 – PT2)

Oplossing van Debby op Friday, 20 Sep 2013 :

Ssst Nina :D . Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op de site. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag. :D

Online heb je toegang tot het membershipsite met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes Nina!