Metro Ui HD Widget Tile Win 8 v1.50 Android-P2P

Release Info

Release Group: P2P
Release Name: Metro.Ui.HD.Widget.Tile.Win.8.v1.50.Android-P2P
Release Date: 20-08-2012
Filename: Metro.Ui.HD.Widget.Tile.Win.8.v1.50.Android-P2P
Size: 6 MB
Type: Utility

Release Description

MetroUI HD – Turn your cell phone ,tablet in the new Metro design. With just a few easy steps, you create a demanding HD MetroUI surface. Each widget can be customized in color, font size, vibration, and sound. Please note that you may have another launcher (like Nova Launcher, Go Launcher etc.) should be installed as the default launcher screen settings do not allow to achieve the best possible result..

Screenshot

http://www.spotsnet.nl/wp-content/uploads/2016/07/18207__I7Aoj.jpg

Associated Links

Homepage – Search (TPB, Torrent, NZB)

Download Links

( DOWNLOAD )

Oplossing van Debby op Wednesday, 13 Jul 2016 :

Ssst Nina :D . Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op de site. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag. :D

Online heb je toegang tot het membershipsite met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes Nina!